NOW Foods Super enzymes х 90

С какво ще ми е полезен NOW Foods Super Enzymes?

Чувствате ли постоянна тежест в стомаха, дори и от най-малкото хранене? Стомахът ви е подут с часове и не се чувствате добре?

Една от възможните причини за това е липсата на достатъчно храносмилателни ензими. С тяхна помощ, тялото ни разгражда и усвоява храната, която ядем и когато дадена група храносмилателни ензими е в недостатъчни количества, тези процеси са затруднени и отнемат много по-дълго време.

Ензимната недостатъчност може да бъде породена от много неща. Може да е естествена, в следствие на напредване на възрастта, може да е заради честа употреба на алкохол, стресиращо ежедневие и много други, но важното е че има какво да се направи.

NOW Foods Super Enzymes съдържа храносмлателни ензими в концентрирани количества за оптималното смилане и усвояване на основните хранителни вещества - протеини, въглехидрати и мазнини. В продукта се съдържа и бетаин, който стимулира секрецията на стомашна киселина, също така необходима за доброто храносмилане.

Super Enzymes не предизвиква зависимост на тялото или увреждане на собствената му секреция на ензими. Добавката служи като допълнително помощно средство, в случай че организмът не произвежда самостоятелно достатъчно храносмилателни ензими и стомашна киселина.

Начин на употреба

Приемайте по 1 таблетка по време на по-обемните и богати на калории хранения през деня.

Състав на продукта

Съставка

Количество

% RDA*

Дозировка

Доза

1 табл.

±

Ензими

Bromelain (2400 GDU) (from Pineapple)

50 mg

±

Ox Bile Extract

100 mg

±

Pancreatine 4X

200 mg

±

Protease

20,000 USP

±

Supplying Amilase

20,000 USP

±

Бетаин (Betaine HCL)

200 mg

±

Липаза (Lipase)

3,400 USP

±

Папаин (Papain)

100,000 FCCPU

±

Пепсинови ензими (Pepsin Enzymes)

500 NF

±

Целулаза (Cellulase)

10 CU

±

Други

Papaya Fruit Powder

45 mg

±

* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.