NOW Foods Omega 3 1000мг. х 500

Какво представлява NOW Foods Omega-3?

Продуктът съдържа натурален концентрат от рибено масло. Всяка доза от две дражета съдържа 2 грама рибено масло, което от своя страна ни доставя 680 мг омега 3 мастни киселини.

Производството е на американската компания NOW Foods, която притежава сертификат за качество (GMP) и ежегодно печели награди за продуктите си. Това носи гаранция на потребителите, че получават точно това, за което плащат.

NOW Foods Omega-3 е продукт на стриктен производствен процес и е тестван срещу потенциално опасни замърсители като живак, тежки метали и други.

С какво ще ми бъде полезен NOW Foods Omega-3?

Както вече стана ясно, омега-3 са есенциални т.е. трябва да си ги набавяме чрез храната или с помощта на хранителна добавка.

Най-богатият хранителен източник е рибата, но не всички имаме възможността и апетита да консумираме риба ежедневно. Това прави хранителната добавка идеално допълнение към всяко здравословно меню.

Омега-3 мастните киселини имат многобройни функции в човешкия организъм. Заедно с омега-6 участват в регулацията на имунната система, регулацията на възпалителните процеси, възстановяването и участват в състава на клетъчните мембрани.

Доказано намаляват кръвосъсирването и предпазват от сърдечен удар, разширяват кръвоносните съдове и намаляват кръвното налягане.

Купете NOW Foods Omega-3 и направете услуга на тялото си, като му осигурите по-силен имунитет и оптимално здраве!

Начин на употреба

Според повечето източници допустимата дневна доза за прием на омега-3 ЕМК е около 3 грама, а приемливата дневна доза е 1,6 г за мъже и 1,1 г за жени.

Избягвайте да ги приемате успоредно с добавки с антиоксидантен характер, тъй като това би намалило ефикасността на добавките.

Внимание:

Омега-3 намаляват гликемичния контрол при диабетиците и не бива да се приемат без лекарско предписание от хора със сърдечна недостатъчност или хронична ангина.

Имайте в предвид противосъсирващия ефект на тези мастни киселини, затова се посъветвайте с лекар, ако приемате медикаменти с подобен характер.

Задължително уведомете лекуващия ви лекар ако ви предстои операция или друг вид лечение.

Състав на продукта

Съставка

Количество

% RDA*

Дозировка

Доза

2 драже

±

Базови съставки

Калории

20

±

Мазнини

2 g

3%

Мононенаситени Мазнини

500 mg

±

Наситени мазнини

0.5 g

3%

Полиненаситени Мазнини

1,000 mg

±

Мастни киселини

DHA

240 mg

±

EPA

360 mg

±

Други Омега 3 Мастни Киселини

80 mg

±

Натурално Рибено масло (Natural Fish Oil Concentrate)

2 g

±

Омега 3 Мастни киселини

680 mg

±

* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.