БИОДЕРМА ABC DERM HYDRATANT МЛЯКО 200мл. 

ПОКАЗАНИЯ:

BIODERMA ABC DERM HYDRACARE CREAM  е ежедневна хидратираща грижа със специална формула в съответствие с ангажимента на ABC DERM за дерматологична безопасност. Хидратира, защитава и омекотява нежната кожа на бебета и деца. За лице и тяло.

 

СВОЙСТВА:

Нежно хидратиращо мляко, с физиологично рН, се грижи за чувствителната бебешка кожа. Нанасянето на свежата, кремообразна консистенция с деликатен аромат, е идеален начин да споделите приятни мигове със своето бебе. Хидратирана и защитена, кожата става нежна и еластична като създава по-силно усещане за комфорт и спокойствие. Добра поносимост на кожата. Не съдържа парабен. Хипоалергенен.

 

ПОКАЗАНИЯ:

Нанасяйте 1 или 2 пъти дневно на почистена и напълно подсушена кожа с хигиенен продукт на ABC DERM. Нежно разнесете по кожата. Може да се използва при новородени, с изключение на недоносени бебета. По хигиенни причини, препоръчваме добре да затворите след употреба. Дерматологична безопасност. Иновативното проучване на BIODERMA, експерт в биологията на кожата има за цел да предпази и възстанови естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително и на чувствителната бебешка кожа.

Основните принципи на новата  гама ABC DERM  са  да предложат безопасни продукти за бебешката кожа и да се съобрази с нейната деликатност, а основните дерматологични задачи на гамата са:

Безопасност - да разработва формули, които не съдържат парабени, оцветители, феноксиетанол, EDTA, хлорфеназин, хлорексидин, ВНА, ВНТ, фталати, или етерични масла.

Ефикасност - да подбере най-чистите молекули в оптимални дози, за да постигне дермотологично доказана ефикасност и изцяло да защити кожата. 

Поносимост - да намали броя на изброените съставки и по този начин да гарантира безопасност и комфорт.

Контрол - да следи всички наши продукти през всяка стъпка от процеса на  производство до мястото на продажба с цел да гарантира на клиента доверие при използването им.

 

Тагове на продукта

bioderma (127)