АРТРОСТОП LADY тбл. х60

Артростоп Лейди е специално създаден продукт за нуждите на женския организъм след 40 годишна възраст. Продуктът съчетава комбинация от най-ефективните активни съставки като се грижи едновременно за костите и ставите на жената.

Артростоп Лейди съдържа оптималната дневна доза глюкозамин сулфат, която е научно доказаната ефективна доза при проблеми в ставите. Глюкозамин сулфат е най-предпочитаната форма на глюкозамин. Глюкозаминът е естествен компонент на ставния хрущял - незаменим за образуването на глюкозамингликани - които изграждат хрущяла и поддържат неговите функции.

В състава на Артростоп Лейди е включен уникален OsteoComplex съдържащ три активни съставки за поддържане на здрави кости: калций, витамин Д и К.

Калцият е известен със своето значение за здравето на костите, минерализацията на зъбите, регулацията на нервната проводимост и мускулното съкращение. Главният източник на калций са млякото и млечните продукти. Калцият е незаменим за поддържане на нормална структура и функции на костите. С цел поддържане на калциевото съдържание в костите, диетолозите препоръчват висок дневен прием на калций.

Витамин Д е мастно разтворим витамин, който присъства в някои храни, но може да се образува в кожата при излагане на слънце. ВИтамин Д е незаменим за калциевата обсорбция в стомашно-чревния тракт и за поддържане на подходящи калциеви и фосфорни серумни нива, както и за нормална минерализация на костите. Необходим е за костния растеж и обновяване.

Витамин К е мастно разтворим витамин, допринася за костната минерализация.

Артростоп Лейди е продукт с ефективно действие във всички стави и кости на човешкия организъм

Дозировка:

3 таблетки дневно след хранене.

За оптимален ефект препоръчваме прием на продукта за период от 2-3 месеца. При необходимост използвайте продължително време.

Артростоп Лейди:

- ефективно помага за поддържане на здрави кости и стави

- оказва положителен ефект за правилна структура и функции на костите

- подпомага механичните и еластичните свойства на хрущяла и гладкото движение в ставите

- допринася за здрави стави, кости, сухожилия и ставни връзки

- специално създаден за нуждите на женския организъм

- препоръчва се при усилено натоварване на носещите стави

Защо във възрастта след 40 години жената трябва да се грижи както за костите, така и за ставите?

След 40-45 годишна възраст, с приближаването на менопаузата настъпват хормонални промени в организма на жената, които са причина за постепенна загуба на костната плътност и риск от развитие на остеопороза. В същото време настъпват и възрастово обусловени изменения в съединителната тъкан, ставния хрущял и околоставните тъкани. Ето защо възрастта след 40 годишнината на жената изисква повече внимание и грижа за костите и ставите, за да се запазят с подходяща плътност, устойчивост и здравина; да се поддържа подвижността на ставите и да се забави свързаното с възрастта износване на ставния хрущял - причина за болка при движение, скованост, ограничена подвижност на ставите.