Производител NOBEL ILLAC
Наличност

БИО БАЛАНС БЕЙБИ капки 7.5мл. 

Хранителната добавка Био Баланс Бейби е пробиотик с витамин Д 3, под формата на капки, специално създадена за новородени и кърмачета с колики. Тя е синбиотик от последно поколение, който съдържа пребиотик и пробиотични култури. Подпомага регулирането и поддържането на нормалното състояние на чревната микрофлора и оказва благоприятно влияние върху имунната система.

Капките имат ефикасно действие при новородени и кърмачета с колики, те подобряват храносмилането, съдействат за оптималното усвояване на активните вещества (витамини, минерали и т.н), подпомагат развитието на зъбите и костите.

Био Баланс Бейби спомага за възстановяването на чревния баланс е периода на прием на антибиотици и след това и се грижат да се поддържа доброто състояние на стомашно-чревния тракт.

 

Био Баланс Бейби е подходящ за бебета и деца на възраст от 2 седмици до 2 години.

 

Начин на употреба: Био Баланс Бейби капки могат да бъдат дадени в устата на бебето - директно, с помощта на бебешка лъжица или да бъдат добавени в млякото или друга течно-кашава храна.

Преди да се употреби за първи път, бутилката да се разклати добре поне 30 секунди. Бутилката се отваря като капачката се завърта в обратна на часовниковата стрелка посока, капачката се заменя с капкомера/пипетата.

За да се монтира върху бутилката, пипетата се завърта по посока на часовниковата стрелка.

Необходимо е бутилката да се разклаща преди всяка употреба.

Пипета се напълва и като се държи вертикално се дозират 5 единични капки. След това пипетата се оставя обратно в отвора и се завърта по посока на часовниковата стрелка.

 

Опаковката трябва бъде използвана до 60 дни след отварянето й.

 

Дозировка : 5 капки дневно.

 

Състав в една доза (5 капки):

 

    Масло от слънчогледови семена – 227,100 mg;

    B. lactis UABLA-12 – 125 млн.

    Витамин D3 (Холекалциферол) – 10,000 µg, 100 %**

    S. thermophilus – 62,5 млн.

    L. acidophilus DDS -1 – 62,5 млн.

    фруктоолигозахариди – пребиотик - 1,667 mg;

 

** % от референтната стойност за хранителен прием (средно дневно)

 

Действие на активните съставки:

 

    B. lactis UABLA-12 се грижи за нормална чревна микрофлора и благоприятства имунната система.

    L. acidophilus DDS -1 бактерия, с основно значение за чревния тракт.

    S. thermophilus спомага успешното разграждане на лактозата.

 

Внимание: Био Баланс Бейби капки е хранителна добавка и не замества пълноценното и балансирано хранене. Да не се превишава дневната доза. Този продукт е подходящ за продължителна употреба.

 

Съхранение: Да се съхранява място недостъпно за деца. Да се държи в оригиналната опаковка. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на стайна температура.

 

Опаковка: 7,5 мл.

 

Производител: Nobel Pharma.