АНАФТИН ВОДА ЗА УСТА 3% 120мл.

Anaftin® вода за уста облекчава дискомфорта и болката, причинени от ранички в устата, като такива дължащи се на афтозен стоматит, афтозни язви, както и облекчаване на разранявания, причинен от скоби или неудобни протези.

 

Как работи:

Anaftin® вода за уста съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, който покрива устната кухина, в качеството на механична бариера на наранените места, и по този начин облекчава болката, причинена от възпаление, на което са изложени нервните окончания. Включените в състава хиалуронова киселина и екстракт от алое вера подпомагат естествения лечебен процес на увредените тъкани.

 

Инструкции за ползване:

Напълнете приложената в опаковката мерителна капачка до 10 мл. Изплакнете устата си в продължение на най-малко 1 минута, след което изплюйте течността. Прилагайте 3-4 пъти дневно, или по-често, ако е необходимо. За най-добри резултати, да не се яде или пие в продължение на най-малко 1 час след прилагане на течността. В случай на поглъщане, не изисква никакви допълнителни действия, тъй като продуктът е безвреден.

 

Моля, обърнете внимание:

Използването на Anaftin® вода за уста е противопоказано при пациенти със свръхчувствителност към някоя от съставките. В случай на бременност, преди да използвате продукта, следва да се консултирате с Вашия лекар. В случай на често повтаряне на орални язви е желателно да се направи медицинска консултация.

 

Състав: Поливинилпиролидон (PVP), малтодекстрин, пропилен гликол, алое вера (Aloe Barbadensis), хидроксиетил целулоза, калиев сорбат, натриев бензоат, PEG-40, хидрогенирано рициново масло, динатриев  едетат (EDTA), бензалкониев хлорид, натриев хиалуронант, аромат, натриев захарин, дикалиев глицизат, вода.

 

Предупреждения и предпазни мерки:

Не използвайте след срока на годност или в случай на повреда или изтичане на бутилката.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съхранявайте при стайна температура, далеч от източници на топлина.

Да не се замразява.

 

Опаковка: 120 мл.