АЛГОПИКС душ гел 200мл.

ЗА СУХА, СЪРБЯЩА И ЛЮЩЕЩА СЕ КОЖА

 

Успокоява сърбежа

Омекотява и овлажнява кожата

Подпомага излющването на излишните рогови клетки

 

Активни съставки:

- Урея

- Салицилова киселина

- Екстракт от зелени микро - водорасли

- Хвойнов катран

- Алантоин

 

Урея – естествен хидратант;

Салицилова киселина – известен кераторегулатор;

Екстракт от зелени микроводорасли – благодарение на изключително богатото си съдържание на биологично-активни вещества – аминокиселини, витамини, минерали, протеини и др., екстрактът от алги има тонизиращ и подхранващ ефект върху кожата, стимулира повърхностната микроциркулация, подпомага хидратацията, противовъзпалителната и регенеративна активност;

Хвойнов катран – има кератолитично, противосърбежно и противовъзпалително действие;

Алантоин – успокоява раздразненията и сърбежа.

 

Предназначение и начин на действие:

Душ гел Алгопикс е измиващо средство (шампоан) за тяло, за ежедневна употреба, предназначен да облекчи и отстрани симптомите, както и да подпомогне възстановяването на кожата при състояния, придружени с прекомерно лющене, зачервявания и сърбеж, както и участъци с натрупани сребристо-бели люспи.

Душ гел Алгопикс нежно измива, като същевременно има комплексно действие върху проблемната кожа: повлиява възпалението, успокоява сърбежа, стимулира оздравителните процеси, размеква и подпомага излющването на натрупалите се излишни рогови клетки. Омекотява и овлажнява кожата.

 

Начин на употреба: душ гелът се нанася върху предварително намокрената кожа на тялото, нежно се разтрива до получаване на лека пяна и се изплаква. Препоръчва се последващо третиране на кожата с емулсия за тяло Алгопикс. Употребява се до подобряване състоянието на кожата. Подходящ е за ежедневна употреба.

Да не се използва от бременни, кърмещи и деца под 6 години!

 

БЕЗ ПАРАБЕНИ! БЕЗ АЛЕРГЕНИ! БЕЗ ПАРАФИНИ!

 

Опаковка: 200 мл.